fbpx

BREZPLAČNA POŠTNINA PRI NAKUPU NAD 49 € 📦

Plačilo in dostava

Poštnina stane 3,90 € za dostavo v Sloveniji. Za plačilo po povzetju se doplača 1 €. Pri nakupu nad 49 € vam paket znotraj Slovenije dostavimo brezplačno.

Seveda. Osebni prevzem je možen v Novem mestu po naknadnem dogovoru na info@marivelle.eu. Ko bo naročeno blago pripravljeno za prevzem, prejmete obvestilo, v katerem bo naveden možen čas prevzema in kontaktna telefonska številka. V primeru osebnega prevzema je možno le plačilo s kreditno kartico ali preko UPN obrazca (predračun).

Naročeno blago odpremimo v roku 1 – 2 delovnih dni. Trudimo se, da naročilo, ki je bilo opravljeno do 12. ure v delovnih dneh, odpremimo še isti dan. Pakete odpošiljamo v delovnih dneh, torej od ponedeljka do petka. Ko je naročilo odpremljeno, ga lahko pričakujete v roku 3 – 7 dni.

Paket boste prejeli v roku 3 – 7 delovnih dni od naročila. Ob oddaji paketa vam pošljemo na mail sledilno številko, preko katere lahko sledite vašemu paket na spletni strani https://sledenje.posta.si/. V kolikor sprejemne številke ne prejmete nam lahko pišete na info@marivelle.eu in vam bomo pomagali.

Paket vam lahko dostavimo na vaš stalni naslov prebivališča ali na kraj zaposlitve. Če želite, dostavo na vaš služben naslov, morate navesti ime podjetja in številko osebe, ki bo na voljo za prevzem paketa.

V spletni trgovini nudimo naslednje možnosti plačila: 

  • s kreditno kartico (MasterCard, Visa, Amercan Express
  • s PayPal-om
  • preko Apple pay in Google Pay
  • plačilo preko UPN obrazca (predračun)
  • plačilo po povzetju
  • v primeru osebnega prevzema na sedežu podjetja je možno le plačilo preko UPN obrazca (predračun) ali s kreditno kartico.

Seveda! Z največjim veseljem poskrbimo za vaše darilo. Pomembno je le, da pri naročilu pod opombo napišite želen datum dostave in namen (darilo). Dodamo lahko tudi kartico z vašim posvetilom. Ne pozabite označiti polja – izdelek želim prejeti na drug naslov. V obrazec vpišete podatke ljubljene osebe.

Vse pogoje poslovanja si lahko preberete tukaj.

Prehransko dopolnilo InGlow

Namenjeno je vsem, ki si želijo izboljšati svoje stanje kože (akne, suha koža, izguba elastičnosti kože, …). Prehransko dopolnilo InGlow vsebuje skrbno izbrane sestavine, ki pripomorejo k reševanju tovrstnih težav.

Izdelek lahko zmešate v vodi, jogurtu, kefirju, soku, smoothiju, možnosti je neskončno. V kolikor izdelek zmešate z vodo priporočamo uporabo našega mešalnika ali pa uporabo shaker-ja. Ne pozabite, da se izdelek topi postopoma, saj vsebuje učinkovite sestavine, ki bodo pozitivno vplivale na vašo kožo, kar pa nekoliko vpliva na čas topnosti izdelka. 

Izdelek je potrebno jemati enkrat na dan, vsak dan. Z redno vsakodnevno uporabo, boste prišli do prvih rezultatov v 14 dneh. Za dolgotrajen učinek priporočamo redno in dolgotrajno uživanje izdelka, optimalni rezultati so vidni v dveh mesecih redne uporabe.

Prehransko dopolnilo InGlow vsebuje sestavine, ki imajo ugodne učinke na vašo kožo in lase. Prvi vidni učinki redne in pravilne uporabe so vidni že po 14 dneh jemanja InGlow. Za optimalne učinke je potrebno jemati prehransko dopolnilo dva meseca. 

V izdelku so skrbno izbrane sestavine s strani magistriranih inženirk prehrane. Ključni so predvsem ceramidi in hialuronska kislina, za še bolj optimalne rezultate pa poskrbijo tudi dodani vitamini, minerali in antioksidanti.

Učinki redne in pravilne uporabe si lahko pogledate tudi na strani izdelka, kjer so mnenja in slikovni material naših uporabnikov.

Da pa resnično vidite kakšni so učinki, se ne pozabite slikati PREJ in POTEM. Tako boste lahko sledili svojemu napredku. Slike prej in potem ter slike z izdelkom, lahko pošljete tudi nam na info@marivelle.eu. Z vašim dovoljenjem bomo delili slike na naši spletni strani in socialnih omrežjih. V zahvalo boste nato na mail prejeli kodo za popust.

Vse o sestavinah, ki jih vsebuje InGlow, si lahko preberete tukaj.

Da, izdelek je primeren tudi za vegane.

Vedno smo vam na voljo za kakršnakoli vprašanja na info@marivelle.eu. Potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času.

V kolikor imate težave s postopkom plačila nam pišite na info@marivelle.eu. Skupaj bomo odkrili izvor težave in vam pomagali opraviti naročilo do konca.

V nekaj minutah po oddanem naročilu boste na svoj e-mail, katerega ste vnesli ob nakupu, prejeli potrdilo. Če sporočila ne dobite, nam prosim pišite na info@marivelle.eu.

Pišite nam na info@marivelle.eu in popravili bomo vaš e-mail naslov, da boste lahko o poteku pošiljke obveščeni.

Prosim najprej preverite ali je potrditveno sporočilo v mapi nezaželena pošta ali pa pod zavihkom promocije. V kolikor sporočila tudi tam ni, nam prosim pišite na info@marivelle.eu

🔐ODKLENI POPUST & DARILCE

PRESENEČENJA

Prijavi se in bodi prva, ki bo dostopala do VIP ponudb, zdravih receptov in nasvetov za nego kože.🌸

S prijavo na novice s strinjaš s Politiko zasebnosti.