fbpx

BREZPLAČNA POŠTNINA PRI NAKUPU NAD 49 € 📦

Blog

Hormonske akne

Kaj so hormonske akne? Vse kar morate vedeti o njih

Če ste se znašli v situaciji, ko ste preizkusili že nešteto krem in tretmajev, pa se vam zdi, da nič ne deluje, je morda čas, da se poglobite v razumevanje dejavnikov, ki vplivajo na vaše akne. Morda pa so za vašo problematično kožo krivi ravno hormoni, ki imajo velikokrat ključno vlogo pri pojavu ali poslabšanju aken.

Preberite več »
Izbruh atopijskega dermatitisa na roki
Atopijski dermatitis

Atopijski dermatitis – simptomi in zdravljenje

Atopijski dermatitis, znan tudi kot atopijski ekcem, je kronična in ponavljajoča se vnetna kožna bolezen, ki se po navadi začne v otroštvu, vendar pa lahko vsak zboli za to boleznijo, ne glede na starost. Tukaj boste izvedeli vse o tej kronični bolezni ter kako se lahko učinkovito spopadete z njo. 

Preberite več »
Prhljaj je lahko eden iz med simptomov atopijskega dermatitisa na lasišču.
Atopijski dermatitis

Atopijski dermatitis na lasišču

Na stanje naših las lahko vpliva več različnih dejavnikov, zato je res pomembno, kako jih negujemo. Če uporabljamo preveč agresivne izdelke, lase preveč obdelujemo, smo pod stresom, imamo neprimerno prehrano, itd. lahko pride tudi do razdraženega, srbečega lasišča.

Preberite več »
Atopijski dermatitis na obrazu se pokaže v rdečih, suhih izpuščajih, ki srbijo.
Atopijski dermatitis

Atopijski dermatitis na obrazu

Atopijski dermatitis na obrazu predstavlja eno izmed najpogostejših kožnih obolenj, ki prizadene tako otroke kot tudi odrasle. Atopijski dermatitis na žalost ni ozdravljiv, vendar se lahko z ustrezno nego obvladuje. Berite naprej in izvedeli boste, zakaj pride do atopijskega dermatitisa, kakšni so sprožilci in kako si lahko pomagamo.

Preberite več »
hormonske akne na bradi
Hormonske akne

Hormonske akne na bradi: 5 načinov, kako se jih lahko znebite

Ste eden izmed tistih, ki se spopadajo z nadležnimi hormonskimi aknami na bradi? Vedite, da niste sami! Hormonske akne na bradi so pogosta težava, s katero se sooča res veliko ljudi. Kljub temu, da so hormonske akne na bradi res nadležne, pa obstaja več načinov, kako se lahko znebite teh neprijetnih mozoljev in ponovno pridobite čisto in zdravo kožo.

Preberite več »
hormonske akne na obrazu
Hormonske akne

Hormonske akne na obrazu pri odraslih

Čeprav se hormonske akne na obrazu pogosto povezujejo s puberteto, so še kako pogosto prisotne tudi pri odraslih (še posebej pri ženskah), posledično pa močno vplivajo na samozavest in kakovost življenja. Ste si tudi vi mislili, da bodo akne po koncu pubertete izginile? Te pa še kar vztrajajo, kljub temu, da ste preizkusili že nešteto izdelkov in tretmajev? Berite naprej, mogoče so pa za vaše akne na obrazu krivi hormoni.

Preberite več »
🔐ODKLENI POPUST & DARILCE

PRESENEČENJA

Prijavi se in bodi prva, ki bo dostopala do VIP ponudb, zdravih receptov in nasvetov za nego kože.🌸

S prijavo na novice s strinjaš s Politiko zasebnosti.